Sipoon Areena Oy eli markkinointinimeä kantava Ingman Areena on Ådalens IF Ry urheiluseuran omistama yksityinen Salibandyhalli Sipoon Söderkullassa. Ingman Areena on vuosien saatossa muuttunut ja kehittynyt useita kertoja vuosien saatossa ja on samalla näyttänyt sipoolaisen urheiluseuran talkoovoiman terävät kyntensä eli muutosta on tapahtunut urheiluseuran kasvun myötä. Vuonna 2000, kun Areena avattiin, joukkueita oli vain viisi kappaletta, nyt joukkueita harrastaa ja pelaa Areenalla jo yhteensä 18.

Sipoon Areenan etuseinän julkisivulle rakennettiin vuonna 2019 jätti ulko-Mediataulu, jonka näkyväisyys Uudelle Porvoontielle on usean sadan metrin ajan ohi ajavilla autoilla.
Näkyvyydeltään kontaktien määrissä laskettuna on noin 100 000 kpl kahteen viikkoon (2 viikon jakso).
KVL (keskimääräinen vuorokausiliikenne) kyseisellä paikalla on nykyisin arviolta noin 6000 ajoneuvoa. Vuonna 2025 KVL alueella on arvioitu olevan noin 7100 ajoneuvoa*
HKL:n tutkimuksen mukaan henkilöä autossa on KVL:ään mitatessa keskimäärin noin 1,3 henkilöä. Näin ollen ohi ajavien autojen myötä mahdollinen tavoittavuus on 7800 hlöä / vrk + kaikki hallille saapuvat ihmiset

Sesol Oy on mukana myymässä, markkinoimassa ja sopii Areenan mainosmyynnistä, niin sisämainosten-, kuin ulko-Mediataulunkin osalta. Ota yhteyttä rohkeasti, rakennamme Teillekin hyvän näkyvyyden!
myynti@sesol.fi tai marko.ojanen@sipoonareena.fi
p. 0505941951