Lumoava Norrkullalandet lomakohde Sipoon saaristossa

Sipoon saariston helmi, Norrkullalandet on rakastettu retkeilykohde. Saaremme kauniit luonnonhikkarannat, kalliopoukamat ja merelliset maisemat tarjoavat upeat puitteet retkeilijöille. Loivat hiekkarannat sopivat erityisesti lapsiperheille; Hellepäivinä hiekkamatalikko lämpenee nopeasti tarjoten miellyttävät olosuhteet uintihetkiin.

Sipoon kunnan virkistysalueelta löytyvät retkeilijöiden käyttöön rakennetut grillipaikat kelohonkapöytineen, luonnonmukainen beachvolley kenttä ja yhdessä Sipoon kunnan kanssa toteuttamamme upea näköalatorni. Saaressa voi myös geokätköillä.

Kokous- ja juhlatilat + mökit

Villa Seasong

Rakkaudella rakennettu päärakennuksemme Villa Seasong tarjoaa korkealaatuiset kokous- ja juhlatilat. Myös johtoryhmät ja yritysten arvovieraat viihtyvät Villassa.

Merellisten yritystilaisuuksien lisäksi Villassa juhlitaan ympäri vuoden. Tunnelmallisessa saaristovillassamme tanssitaan häitä ja vietetään syntymäpäiviä sekä valmistujais- ja kastejuhlia. Lisäksi saaressamme vietetään  rapujuhlia, pikkujouluja, kevätjuhlia ja polttareita.

Saaristokohteemme on erikoistunut kala- ja riistaruokiin.  Aidot kotimaiset raaka-aineet, lähiruoka ja pohjoismaiset maut yhdessä saaristoidyllin kanssa luovat vahvan perustan ruoanvalmistukselle. Laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlaruokailut syntyvätkin pitkälti paikallisten itse kalastamista, metsästämistä ja poimimista raaka-aineista.

Muut mökit Ahti,  Olympia ja Oihona

Höyrylaivojen nimiä mukailevat saaristomökkimme Ahti, Olympia ja Oihonna sopivat sekä rentoon mökkilomailuun, että kokousmajoitukseen. Huviloiden kattava varustelu, toimivat tilat sekä terasseilta avautuva ranta- ja merinäköala saavat asiakkaamme viihtymään.
Keskenään identtiset mökit ovat valmistuneet vuonna 2008. Alakerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone, tupakeittiö, tupa/olohuone, wc- ja pesutilat, sauna sekä tilava ulkoterassi terassikalusteilla. Loput majoitustilat löytyvät yläkerran parvelta.

Parhaat hetket koetaan yhdessä!

Tervetuloa nauttimaan yhteisistä hetkistä laadukkaiden ohjelmapalveluiden parissa! Yhteiset aktiviteetit tarjoavat iloa ja elämyksiä kokous-, virkistys-, ja juhlapäiviin. Yhdessä koetutut ainutlaatuiset hetket kehittävät myös ryhmien yhteishenkeä.

Kesäisin suosittuja aktiviteettejä ovat RIB safarit, kirkkovenesoutu, melonta, kalastusretket, luontorastit, kuntotanssi, saunayoga, frisbeegolf, sekä erilaiset kolmin- ja viisiottelut heitto- ja puhalluslajeissa, kuten kirveenheitossa, jousiammunnassa ja puhallusputkessa. Meille voi saapua myös risteillen tai katamaraanipurjelaivalla purjehtien.

Talvisin saaristossa moottorikelkkaillaan, tehdään lumikenkäretkiä, pilkitään ja potku-kelkkaillaan. Talvisessa säässä maistuu myös nokipannukahvit tai viininmaistajaiset.

Sesol Oy on mukana markkinoimassa, myymässä ja sopimassa Seasong Vapaa-ajan-/lomakohteen vuokraamisista, huollosta ja logistiikasta. Ota yhteyttä rohkeasti jos olet kiinnostunut niin rakennamme Teillekin hyvän yrityspaketin tai muuten vain kaveri- tai perhelomapaketin talviriehaan tai kevään ja kesän tapahtumiin!